Συντήρηση

Εμπιστευθείτε μας για την τακτική συντήρηση του αυτοκίνητου σας που γίνεται πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Μετά από κάθε επίσκεψη θα λάβετε μια γραπτή έκθεση για τις εργασίες που εκτελέστηκαν, την κατάσταση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, και φυσικά την εγγύησή μας για κάθε εργασία & ανταλλακτικό.

Διαγνωστικός Έλεγχος

Αλλαγή Λαδιών

Τακτική Συντήρηση

Έλεγχος Υγρών

Συντήρηση Φρένων

Επισκευή

Εμπιστευθείτε μας για τις έκτακτες επισκευές στο αυτοκίνητό σας, που γίνονται πάντα με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια και πάντα με οικονομικές τιμές σε εργασία και ανταλλακτικά. Είμαστε πρόθυμοι και ικανοί να εκτελέσουμε μεγάλη γκάμα επισκευών από μια απλή βλάβη έως μια ολοκληρωμένη ανακατασκευή κινητήρα σε μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων. Στόχος μας είναι διαλύσουμε την πεποίθηση ότι οι επισκευές στο αυτοκίνητο πρέπει να είναι δαπανηρές, για αυτό και κάθε φορά θα φροντίσουμε το όχημα σας σαν να ήταν δικό μας.

Ανακατασκευή Κινητήρα

Επισκευή Βαλβίδων

Επισκευή Ανάρτησης

Επισκευή Συστήματος Ψύξης

Συστήματα Καυσίμου

Βελτίωση

Εμπιστευθείτε μας για τη βελτίωση και την εξατομίκευση του αυτοκινήτου σας. Το πάθος μας για τα αυτοκίνητα, φαίνεται στην αφοσίωσή μας, στη δημιουργία καινοτομιών και στην επινόηση ποιοτικών αναβαθμίσεων. Παρέχουμε προσωπικές συμβουλές και υποστήριξη στον πελάτη μας ώστε να αποκτήσετε το όχημα των ονείρων σας, αποφεύγοντας αναίτιο κόστος και ταλαιπωρία.

Μετατροπές Turbo

Βελτιώσεις Φρένων

Βελτίωση Κινητήρα

Σύστημα Διεύθυνσης

Εμφανισιακές Βελτιώσεις