Γιατί να μας προτιμήσετε

Το συνεργείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαλεία και διαγνωστικά. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας, την ασφαλή επισκευή κάθε βλάβης και τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας σε κάθε επίπεδο.

Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και πρόθυμοι να κάνουν σωστή και ασφαλή εργασία. Έχουμε όρεξη για αυτό που κάνουμε, και για αυτό θα προσέξουμε το αυτοκίνητό σας σαν δικό μας. Επειδή όμως η τεχνολογία προχωρά κι εμείς θέλουμε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, παρακολούθουμε και σεμινάρια των κατασκευαστών για να διεκπεραιώνουμε σωστά τη συντηρήση των νεότερων αυτοκινήτων σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών.

Σε εμάς θα βρείτε οικονομικές τιμές σε εργασία και ανταλλακτικά, καθώς και ενα ευρύ δίκτυο συνεργατών που θα μας επιτρέψει να προσέξουμε το αυτοκίνητό σας ό,τι κι αν χρειάζεται.

Σχετικά με το συνεργείο μας

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε το 1997 με την ονομασία Rotary Beat. Το συνεργείο εξειδικευόταν στη συντήρηση και την ποιοτική βελτίωση αυτοκινήτων με κινητήρες τύπου Wankel. Το πάθος μας για την αυτοκίνηση και η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο μας βοήθησε να διευρύνουμε τις εργασίες μας στις δημοφιλέστερες μάρκες αυτοκινήτων. Με ένα εδραιωμένο όνομα στο χώρο της βελτίωσης, το 2010 αλλάξαμε την επωνυμία της εταιρίας μας στην νέα ονομασία Race Beat. Σκοπός του νέου προσώπου μας έγινε η σωστή συντήρηση, η άμεση και αποδοτική διάγνωση και επισκευή βλαβών και η τεχνικά άρτια βελτίωση του αυτοκινήτου. Δύναμή μας η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και η ειλικρινής αντιμετώπιση του πελάτη μας για κάθε εργασία – από την τακτική λίπανση και συντήρηση μέχρι τη μεγαλύτερη και πιο καινοτόμα μετατροπή.

About

Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε την ομάδα της Race Beat!

Χρηστάκης Πέτρος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

 

Ο Πέτρος ξεκίνησε να χτίζει την τεχνογνωσία του από πολύ νεαρή ηλικία, όπου δούλεψε σε κεντρικό συνεργείο της TOYOTA Hellas Κασσιδόπουλος. Μέσα στα χρόνια η εμπειρία του και η βαθιά και ουσιαστική τεχνική γνώση της αυτοκίνησης να ενισχύεται μέσα σε μεγάλα συνεργεία AUDI, BMW, Porsche, Ford και Mazda όπως το συνεργείο του Γ. Ραπτόπουλου στην Ν. Ερυθραία και οι ελληνικές αντιπροσωπείες Ford και Mazda, αλλά και μέσα από την οργάνωση μεγάλου συνεργείου εξωτικών εταιρειών (Maserati, Lotus, Lamborghini) στο Μενίδι.

Η αγάπη του Πέτρου για το αυτοκίνητο τον έφερε και στο αγωνιστικό τμήμα της ελληνικής TOYOTA, με συμμετοχές με Celica GT4 και Corolla σε Ελλάδα, Κύπρο και πανευρωπαϊκούς αγώνες σε άσφαλτο και χώμα. Η τριβή του με το χώρο των αγώνων συνεχίστηκε και στο αγωνιστικό τμήμα της ελληνικής Ford και Mazda, και πάλι με συμμετοχές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σε χώμα.

Το 1997 ίδρυσε το συνεργείο, αρχικά με την ονομασία Rotary Beat με κύριο αντικείμενο το χώρο της βελτίωσης αυτοκινήτων, και πάλι συμμετέχοντας σε αγώνες τύπου dragster. Η αγάπη του Πέτρου για το αυτοκίνητο και τη σωστή και τίμια εργασία τον βοήθησε να εδραιωθεί στο χώρο και να επεκτείνει τις εργασίες της επιχείρισης στην τακτική συντήρηση και επισκευή. Σήμερα στη Race Beat χρησιμοποιεί την πολύπλευρη εμπειρία του ώστε να παρέχουμε την αξιόπιστη και τεχνικά άρτια εργασία που υποσχόμαστε στον πελάτη μας.

Χρηστάκης Χρήστος

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

“Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις” λέει ο λαός… Έτσι και ο Χρήστος όπου από πολύ νεαρή ηλικία αγαπά το αυτοκίνητο και αρχίζει να αποκτά εμπειρία κοντά στον πατέρα του Πέτρο, απασχολούμενος από τα 18 του στο συνεργείο. Μπήκε στο χώρο των αγώνων με την Rotary Beat συμμετέχοντας στην προετοιμασία αυτοκίνητων τύπου Dragster, αλλά και σε μεγάλα project αγώνων drift. Στη Race Beat, ο Χρήστος ασχολείται με τον προγραμματισμό άγραφων εγκεφάλων, το διαγνωστικό έλεγχο και φυσικά τις καθημερινές εργασίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης του συνεργείου.

Ενισχύοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας, ο Χρήστος συμμετέχει σε τεχνικά και διαχειριστικά σεμινάρια – από τη μία, σεμινάρια των κατασκευαστών για τις καινοτομίες και τις απαιτήσεις συντήρησης των τελευταίων μοντέλων και από την άλλη σεμινάρια Customer Relations management και προώθησης υπηρεσιών. Ο Χρήστος είναι το πρόσωπο της εταιρείας στην επικοινωνία και την εξυπηρέτηση των πελατών, την επικοινωνία με τους προμηθευτές και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ συντηρεί και το ERP της εταιρείας. Μέσα από τις γνώσεις και την εκπαίδευσή του και τη βοήθεια εξειδικευμένου λογισμικού ανταλλακτικών (tecdoc, vivid κλπ.), ο Χρήστος είναι διαρκώς ενήμερος για τα σωστά ανταλλακτικά και αναλώσιμα των αυτοκινήτων των πελατών.